Om oss

 

Vi är i dagsläget 14 anställda inom flera olika arbetsgrupper, så som:

  • Träarbetare
  • Målare
  • Mattläggare
  • Plattsättare
  • Murare
  • Betongarbetare
  • Plåtslagare

Vårt verksamhetsområde omfattar i huvudsak Strömsund, Dorotea och Sollefteå kommun. Men sträcker sig från Gäddede i väst till Åsele i öst och från Borgafjäll i norr till Sollefteå i syd. Vi pratar alltså 15 mils radie från Hoting. Men det får man räkna med i Norrlands inland!

Våra kunder är såväl privatpersoner, privata företag och försäkringsbolag som kommun, region och statligt ägda bolag.

Den långa erfarenheten och breda kompetensen bland personalen gör att vi tar oss ann projekt som innefattar allt från mindre servicejobb och renoveringar till nybyggnationer och totalentreprenader. Vi har även avtal med ett flertal försäkringsbolag. 

Vi finns kort och gott här för alla!

Om ägarna

Byggtjänst i Hoting AB grundades 2005 av Malin Ericsson och Morgan Bölander. Efter många år med gediget arbete lämnade de den 1:a juni 2022 över stafettpinnen till nuvarnade ägarna Josefine Olofsson och Erik Palmqvist.

Josefine Olofsson
VD och ekonomiansvarig
25 år. Bor i Kyrktåsjö med sambon Jesper och hunden Elliot.

Erik Palmqvist
Arbetschef och projektansvarig
26 år. Bor i Kyrktåsjö med sambon Emilia och barnen Ingrid och Svea

Morgan och Malin låter hälsa:

 

”Efter 17 år känner vi att det är dags att med varm hand lämna över stafettpinnen till nya, yngre förmågor. Stort tack till alla de kunder, beställare, leverantörer och underentreprenörer vi haft kontakt med under åren men framförallt TACK till vår fantastiska personal som kämpat tillsammans med oss i ur och skur. Vi önskar Josefine och Erik varmt lycka till, ni har en rolig och spännande resa framför er!”